Just´In Girls & Boys Ukuleleyhtye kivimakasiinissa su 22.7. klo 19

16.7.2018


Ukulelejen, ukebasson ja rytmisoittimien lisäksi nämä pitkän linjan musiikkiammattilaiset soittavat mm. kazoota, pyykkilautaa ja melodicaa. Ohjelmisto koostuu pääosin rockklassikoista, välillä käväistään popin ja soulin, bluesin ja discohittienkin puolella. Musiikkia tehdään määrätietoisesti, mutta aina pilke silmäkulmassa.

Ukulelebändi Just'In Girls & Boys sai alkunsa kevättalvella 2017, kun ystävykset Miia Laakso ja Aino-Maria Ollikainen istuivat iltaa yhdessä. YouTuben opetusvideoista yksi opettaja nousi molempien suosioon - Justin. Pari laulukirjaa mukaan, soinnut haltuun ja laulua stemmoissa, Just'In Girls oli syntynyt.

Soittosessiosta postattiin tietysti kuva Facebookiin ja saman tien Saara Blomstedt-Ijäs ja Piia-Riikka Kivensalo hihkuivat päästä mukaan soittelemaan. Sovittiin treffit ja treenatessa huomattiin, kuinka kivaa on tehdä musiikkia porukalla. Ensimmäisen keikan jälkeen laulustemmoihin saatiin vahvistusta, kun Anu Sivenius liittyi porukkaan. Loppukesästä mukaan päästettiin myös Boysit, Petteri Pienimaa ja Pekka Ojasalo, huolehtimaan ensisijaisesti rytmisoittimista ja bassolinjoista.

Bändin jäsenet ovat pitkän linjan musiikin harrastajia, monella on taustaa kuorolaulajina tai kokemusta bändisoitosta. Mahtuupa mukaan yksi ammattimuusikkokin.

Liput 15 euroa. Varaukset  Marja-Leena Lindgren p. 044 739 2708. Väliajalla puffetti.