Kulttuuria kesään

23.5.2016

Kivimakasiinissa on kesällä kaksi näyttelyä.
Kivimakasiinissa on kesällä kaksi näyttelyä.
Kisko-päivä on tänä kesänä jo 2.7. Kepparit ratsastavat taas.
Kisko-päivä on tänä kesänä jo 2.7. Kepparit ratsastavat taas.

J.O. Mallanderin taidekokoelman näyttely 2.7.-24.7.
J.O. Mallanderin taidekokoelman näyttely 2.7.-24.7.
O sole mio -konsertti 7.8. Kivimakasiinissa.
O sole mio -konsertti 7.8. Kivimakasiinissa.

Kiskossa on tiedossa vilkas kulttuurikesä. Tarjolla on kaksi näyttelyä, kaksi konserttia, kotiseuturetki, Kisko-päivä sekä paljon muuta. Kesän kaikki tapahtumat on nyt päivitetty kalenteriin.

Alkupaloiksi taidetta

Kisko-Seura järjestää kesällä kivimakasiinissa kaksi näyttelyä. Kesän aloittaa Raaseporin Valokuvakeskuksen valokuvanäyttely Kiskon kesä. Näyttely on avoinna perjantaista 3.6. sunnuntaihin 26.6. Juhannuksen 24. ja 25.6. näyttely on suljettu. Kesän kutsunäyttely on J. O. Mallanderin oman taidekokoelman näyttely. Kisko on aloituspaikkana taidekokoelman Suomen kiertueelle. Näyttely aloittaa lauantaina 2.7. ja on auki sunnuntaihin 24.7.

Molemmat näyttelyt ovat avoinna tiistaista sunnuntaihin kello 13 - 17.

Pääruokana kaksi konserttia

Saamme Kiskoon konsertoimaan säkenöiviä, kansainvälisesti tunnettuja taiteilijoita. Sunnuntaina 3.7. Kiskon kirkossa esiintyvät Lilli Paasikivi, Perttu Kivilaakso ja Johannes Piirto sekä Jaakko Ilves. Ainutlaatuinen kokoonpano tuo Sydänkesän säveliä - konsertissa tervehdyksen kiskolaisille musiikin ystäville.

Elokuussa kivimakasiinisssa on vuorossa jo toisen kerran lohjalaisten muusikoiden konsertti. Sunnuntaina 7.8. basso Heikki Orama, Kimmo Leppälä, Petri Ikkelä, Ilkka Joronen ja Ilkka Leppälä esittävät italialaisia lauluja O sole mio -konsertissa.

Jälkiruoaksi superheinäkuun muut tapahtumat

Heinäkuun tapahtumien suman aloittaa lauantaina 2.7. Kisko-päivä. Samaan aikaan on kivimakasiinissa J. O. Mallanderin näyttelyn ensimmäinen päivä ja kotiseutumuseon näyttely avautuu. Sunnuntaina onkin vuorossa Sydänkesän säveliä kirkossa.

Lauantaina 23.7. kotiseuturetki suuntaa tutustumaan Kiskon ja tällä kertaa myös Muurlan kohteisiin. Vierailemme Kärkelän raitilla ja vaunumuseossa. Muurlassa kohteita ovat Viljo Hurmeen taiteilijakoti ja Fiulmaakarin mylly.

Heinäkuun lopuksi, Helenan päivänä sunnuntaina 31.7., teemme kävelyretken Toijassa. Olavi Henttinen tarinoi Toijan taloista ja ihmisistä.

Lisätietoja

Kaikista tapahtumista on tarkempia tietoja tapahtumakalenterissa. Päivitämme tietoja, kun ohjelmat tarkentuvat. Voit varata lippuja jo nyt.