Kisko-päivä

Aika: 6.7.2019 klo 12
Paikka: Kiskolan pihalla ja hiekkakentällä

Kisko-päivän ohjelmassa kello 12 alkaen: Toijan tanssityttöjen esitys ja Lions Clubin avustusten jako. Hiekkakentällä alkavat keppihevosten estekilpailut. Kentällä poniratsastusta ja aikuisten pussijuoksukilpailu. Musiikkia koko iltapäivän mittaan esittää The Sailors Band.

Kello 13 kirjastossa kerrotaan Lauri Ronin kuvista. Kirjasto on auki Kisko-päivän ajan ja kirjastosihteeri Katja Silanto on paikalla.

Kisko-päivässä on monipuolinen kattaus nälkäiselle vieraalle. Lohikeittoa myy tällä kertaa Kiskon naapurista Tuohitun kyläyhdistys. Keittoa voi ostaa myös mukaan. Cobrat paistavat makkaraa ja Toijan koulun vanhemmat lettuja. Maa- ja kotitalousnaiset pitävät kahvilaa. Varaudu siis käteiseen pikkurahaan ja osta paikallisten yhdistysten tarjontaa!

Myyntipaikoilla on tarjolla kaikenlaista: teatterilippuja, hunajaa, käsitöitä, kirpputoritavaraa, Barbie-nuken vaatteita, leivonnaisia, kiviesineitä, Kalliolan lammastilan tuotteita, ja niin edelleen!

Ja muista myös, että Kisko-päivänä Kiskossa tapahtuu muuallakin! Kotiseutumuseo avaa kesän näyttelyn kirkonkylässä kello 12 - 15. Kivimakasiinissa on taidenäyttely avoinna kello 13 - 17. Paikalla on kello 13 jälkeen taiteiljoita: Arja Pykäri ja Helena Suni esittelevät teoksiaan. Illalla kello 19 kivimakasiinissa on runon ja suven päivän perinteinen runotapahtuma: Kotimaisten kynäniekkan kavalkadi.

Tervetuloa Kisko-päivään!

Liitteet