Jäsenmaksun aika

19.5.2015

Seuran jäsenkirje jaettiin yrittäjien POINT-palveluhakemiston välissä kiskolaisiin talouksiin viime viikolla. Kirjeessä kerroimme kesän runsaasta kulttuuritarjonnasta. Seuran toimintaa voi tukea maksamalla jäsenmaksun.

Tämän vuoden jäsenkirje jaettiin Kiskossa POINTTI-palveluhakemiston välissä viime viikolla. Vihreässä jäsenkirjeessä kerroimme kesän kulttuuritarjonnasta ja tapahtumista.

Kisko-Seura järjestää kivimakasiinissa kaksi näyttelyä. Eila Mamia, Aki Toivoniemi ja Janne Kuusinen tuovat runot ja musiikin kivimakasiiniin jälleen kerran peräti kolme kertaa heinäkuussa. Lohjalainen Heikki Orama tulkitsee puolestaan Georg Otsin lauluja. Tässä muutamia kesän kohokohtia. Tapahtumista on jo tietoa mm. kalenterissa. Lippuja voi jo varata runotapahtumiin ja konserttiin sekä kotiseuturetkeen.

Kisko-Seuralla oli jäseniä viime vuonna 171. Toivomme, että kiskolaiset tukevat seuran toimintaa tänäkin vuonna. Jäsenmaksu on 10 euroa ja maksun aika on toukokuun lopussa.

Liitteet